Nejnovější recenze ze sekce Zobcové flétny
- Levná plastová sopránová flétna, velmi dobře se na ni hraje.
- Flétna šla obtížně rozebrat. Musel jsem použít velkou sílu. Po namazání spojů vše v pořádku.
Za tuto cenu jsem očekával dětskou hračku. Jde však o plnohodnotnou plastovou flétnu, na kterou se velmi dobře hraje, včetně nízkých tónů. Zvuk je plastový, srovnatelný se zvukem plastových fléten renomovaných firem. Doporučuji.
Koupila jsem ho pro dite, je to oblibeny nastroj, vydava jasne tony. :-)
- Vhodné pro děti
- vynjkající zvuk za malou cenu
- Příjemný zvuk
- Snadno se ucpává a přefukuje
- Esteticky i hudebne nejkrasnejsi zobcova fletna :-)
- pro začátečníky nevidím nevýhodu, výborný poměr výkon/cena, spokojenost
krásný zvuk
hezká barvička pro dcerku, pěkně hraje
nádherně zní, dcerka je spokojená
- Dobrý zvuk i vzhled
Zatím je ještě zabalená:-)
- absolutně falešné tóny.
- Naprosto nevyhovující pro začátečníky.
Flétna zklamala. Byla koupena pro začínající děti, které trénují dýchaní a prstoklad...
- vzhled (ale to je subjektivní)
- pytlíček, vytěrák, prstoklad
- hraje jak má
Flétnu jsem vybrala na základě recenzí tady na Heurece a jsem s ní velmi spokojená. Na občasné pískání doma pro radost je ideální. Navíc oceňuji balení s pytlíčkem, vytěrákem a prstokladem pro osvěžení.
- Cena (verze "B" hnědá bez imitace dřeva)
- Kvalitní zpracování
Flétnička zní hezky ale čekal jsem víc.
Přímým srovnáním se mi jeví zvukově lepší flétna Aulos 503B Symphony-má bohatější, plnější tón.
Haka zní ostřeji a trochu ploše.
- pro vnučku
- Hraje to sice blbě, ale hraje to.
- Lepší než z hračkářství
- Kvalita tónu
- Ovladatelnost
- Zvuková nevyrovnanost
- Učitele na ZUŠ tím nepotěšíte z výše zmíněných důvodů
8 z 10 učitelů na ZUŠ tuhle flétnu nenávidí. Zbylí dva vyhořelí jsou rádi, že to alespoň není píšťalka z hračkářství. Osobně mám značku Yamaha velmi rád, ale vidět u téhle flétny "Produkt roku" je pro mě naprosto nepochopitelné a to nejsem flétnista. Kupte svým dětem alespoň "felicii", než tohoto "trabanta"!
Kamaradka doporucila pro zacatek plastovou fletnu, ze do toho deti jeste dost prskaj... takze nam zbyvalo vybrat barvu a nase holka ujizdi na ruzove... Fletnicka je krasna a dobre zni (jasne ze jsem si musela po letech taky fouknout ;-))
- Skvělá
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »