Nejnovější recenze ze sekce Zobcové flétny
- Zatím nevyzkoušené . První hodina nám začne ve čtvrtek .
Nástroj má výborný zvuk a hraje se na něj s radostí.
Bylo doporučeno paní učitelkou v ZUŠ. Oproti předchozí levnější Yamaze je znát čistší tón.
- spokojená na začátky postačí
- Cena odpovídá kvalitě, spokojenost
zní krásně, klučina je spokojen
- Byl mi přibalen návod pro zobcovou flétnu, ne pro whistle.
Za málo peněz, hodně muziky.
- Krásný, plný zvuk
- Tuto flétnu vlastním. Má krásný zvuk a ergonomické uspořádání dírek - mezi dírkami pro levou a pravou ruku je zvětšená mezera, proto není problém dosáhnout na všechny dírky i bez klapky a při zachování potřebného rozměru nástroje. Právě absenci klapky považuji za největší výhodu, protože nehrozí její poškození a hra není rušena klapavým zvukem. Jestliže nemáte problém s hraním na altovou flétnu standardní velikosti, nebudete mít problém ani s touto flétnou.
- nádherný zvuk
- poněkud lehká v ruce (mám raději těžší flétny)
- vzhled se mi úplně nezamlouvá (ostré vroubkování působí laciným dojmem)
Výborná flétna, až na naprosté maličkosti jsem s ní spokojená.
Krásná flétna. Ideální na učení.
- Kvalitní plastová flétna
Flétna je z černého matného plastu, krásně provedené detaily. Na rozdíl od ostatních plastových fléten proto vypadá jako hudební nástroj. Dobře se na ni hraje. Na plastovou flétnu velmi dobrý zvuk. Za tuto cenu dobrá koupě.
Hraji ve skupině flétnistek, kde máme tyto flétny všechny. Mám několik sopránových fléten Aulos nejvyšší řady i flétnu tenorovou. Jsou velmi kvalitní, ale v hlasu (ve vlastnostech) nástrojů jsou rozdíly, proto doporučuji osobní výběr a vyzkoušení nástroje. Leč to bude možné až se obchody otevřou.
- Kvalitní flétna
- krásný tón, dobrý ozev spodních i nejvyšších tónů. z mnoha zobcovek, které mám, většinou sáhnu po tomto světlém provedení. to platí i pro obdobný altový model
- krémová barva bez struktury (kterou jinak dřevěný model -podle něhož je moderní kopie vyrobená- má) může působit až příliš plastovým "laciným" dojmem
ladeni.kvalita
kvalita
Funguje, vše ok.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »