Nejnovější recenze ze sekce Zobcové flétny
- Rychlost dodání
- Kvalita zboží
- Komunikace
- Zatím nic
- Tato flétna je ideální pro začátečníky.
- Barokní prstoklad, může to ze začátku mást.
- Barvicka, znacka kterou ve skolce chteli
- Viditelnost zadychaneho vnitrku, dost pronikavy zvuk
Puvodne velke rozcarovani, prislo mi, ze neladi-viz minula recenze. ale ted jsem zacla studovat navod a zjistila jsem ze neni blba fletna ale ja :-\. Proste ma jiny prstoklad nez ta co uz mam doma z mych detskych let a na kterou detem doma hraju pisnicky. Zvuk ma horsi nez ma stara, ale vyska tonu je ok. Takze v zasade doporucuji i kdyz bych asi vzala i tak nepruhlednou (pokud mozno s hezcim zvukem) bo ten zaplivany vnitrek neni nijak zvlast pekny.
- perfektní nástroj skvělý zvuk
dcera hraje pátým rokem a chtěly jsme nahradit původní plastovou yamahu- toto byla perfektní volba-naprostá spokojenost.
- barva, znacka
- jeden ton je vys nez by mel byt
Pro me velke zklamani - jeden z tonu je vys nez by mel byt.le dcera je nadsena, ze je ruzova. Snad jsme meli smulu na kus, nejak se mi nechce verit, ze by vyrabeli falesne hrajici fletny systematicky. A to sme kupovali v kamenem kramu, jen me nenapadlo ji vyzkouset :-(.
Na netu jsem vycetla ze je dobre aby se fletna diteti libila, ze ta barevna je tedy lepsi.Ve skolce zas chteli yamahu, ze bude dobre znit. Dceri se sice moc libi, ale ten ujety ton mi dost kazi radost - spatne se to posloucha
Vracet ji asi nebudem - decka do ni cely den intenzivne prskaly. Nastesti je ujete jen E, a tam zatim dcera nehraje (prave s hranim zacala), ale az se tam dostane koupime jinou, nebo dostane tu moji. Mela jsem ji zkusit na kramu.
Budu-li kupovat dalsi fletnu tak urcite jinou.
- skvělý poměr kvalita/cena
- kvalitní provedení
- slušný zvuk
- textilní pouzdro
- tabulka hmatů
- součástí balení není vytěrák
- chybí návod na údržbu
Je to plastová flétna pro začátečníka, kvalitně zpracována bez nějakých povrchových chyb anebo nepřesně sedících dílů. Flétna je ze tří dílů, které do sebe hladce zapadají a usnadňují čištění nástroje.
V balení potěší textilní pouzdro a tabulka hmatů (v cizím jazyce), ale chybí vytěrák a návod jak o nástroj pečovat. Je to tovar se zárukou a ta předpokládá určitý způsob zacházení a údržby. Když flétnu dostane žák - začátečník, tak údržba je často na rodičích a ti určitě uvítají radu. Pokud vím, tak k údržbě je potřeba vytěrák (cca +50 Kč) a vazelína na mazání spojů.
- Neumím posoudit. Syn se teprve seznamuje s flétnou, je spokojen. Zjistil, že ji má více žáku (tak asi bude dobrá)
Yamaha YRS 20 BP
Přidáno: 8. ledna 2017
(naposledy upraveno 8. ledna 2017)
Zakoupeno v imusicdata.cz
- ještě nepřišlo
- Pěkná provedená flétna s krásným zvukem,za tuto cenu perfektní.
Dcera nadšená,mohu jen doporučit.
Aulos 703BW
Přidáno: 25. prosince 2016
(naposledy upraveno 25. prosince 2016)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
- Vynikající flétna
- nemá klapku - nehrozí ulomení
Tenorová flétna aulos je dostupná svou cenou, malík levé ruky dosáhne na poslední dvojotvor bez problémů, flétna tedy hraje C i bez klapky :)
S flétnou mám dobré zkušenosti.
- solidní kvalita za solidní cenu
Krásná flétna, na kterou se dobře hraje. Děti jsou spokojené a šťastné.
- funguje
Za tu cenu nemam ziadne vyhrady.
- výborný zvuk
- hezké zpracování
- kvalita dle očekávání
jsem spokojena
- Skvělý poměr cena/kvalita.
Perfektní
Pro začátečníky super!
- Vzhled, cena,zvuk.
Upoutal mě design, po vyzkoušení jsem spokojena.
čekala jsem, že bude lepší než aulos, ale aulos má lepší zvuk
každopádně hraje pěkně a nemám jí co vytkonout
pro začátečníka i mírně pokročilého ideální
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »