Nejnovější recenze ze sekce Zobcové flétny
Pro začátečníka ideální. Není co řešit.
V balení mi chybí štětec / vytírák na čištění.
- za dobrou cenu poměrně kvalitní nástroj
- v ceně i obal
- pro začátečníka naprosto dostačující
- vyhovující
- chci se zeptat
chci se zeptat je flétna jen v hnedé barvě potřebuji černou aby se do našeho souboru hodila
Má hezký zvuk a dobře se drží. Proti levným flétnám má zahnutý vzduchový kanálek, takže je potřeba se naučit do ní foukat, je to však otázka chvilky.
výborný zvuk, moc krásná flétna, ale teprve začínáme, tak snad vydrží. Koupeno a vybráno na základě doporučení paní učitelky, která má tuto stejnou už 10 let a pořád je skvělá a hraje perfektně.
krásná flétna, kvalitní zvuk, paní učitelka spokojená, ale teprve začínáme, tak snad umí zahrát všechny tóny co má :D
- S flétnou Aulos 303AI již mám zkušenosti, je velmi kvalitní a za dobrou cenu.
- přesně taková jakou jsme objednali, dcera je naprosto spokojená
- původně chtěla jiný odstín, přesně ten, co byl na obrázku, asi foceno s bleskem a tak není tak světlá jako na obrázku, ale hodně tmavá, ale už se s tím srovnala, důležité že je fialová
- jinak nic
- změna nastavení zařízení stiskom šlapátka - dodnes ho neumíme kontrolovaně nastavit :-(
Klasická zobcovka.
Má čistý zvuk.
Dobře se čistí.
Barva je pro holčičky velice atraktivní
- dobrý poměr výkon cena
součástí byl i obal a popruh na flétnu, taky malý dárek
Flétnu jsme měli doporučenou od učitele v ZUŠ a opravdu jsme s ní spokojeni. Oproti obyčejné plastové za poloviční cenu, tato hraje mnohem lépe. Oceňujeme pěkný obal, čistítko - vše v rámci nákupu. Flétna se určitě vyplatí, i když už cena není nejmenší - pro dítě v ZUŠ.
- hraje hezky, kvalitní provedení, snadno se čistí
- krásná barva
- krásná barva