Nejnovější recenze ze sekce Zobcové flétny
- Flétna není správně laděná v otvorech - spekrální analyzátor vykazuje značné odchylky od frekvencí , které dané tony mají mít. Jde o rozdíly až čtvrt tonu. Jde o velmi nekvalitní výrobek. Pro děti je použitelná jen omezeně. Škoda.
China
- Jednoduchost
- Hezký vzhled
Ještě nemáme pořádně odzkoušeno
Dceři se velmi líbila, krásná růžová flétna.
Kvalitní,splnila očekávání.
Dcera je s ní spokojena, pro začátečníka dle mého názoru ideální
- Dělá tony :-)
- zakoupeno pro dceru na hodiny flétny v MŠ, myslím, že pro začátečníka dobrá kvalita za rozumnou cenu
- děti ji hned zkoušely, ale není to náš cílový nástroj, takže neumím relevantně ohodnotit
rychlé dodání, dobrý zvuk
- osvědčený typ
příjemný zvuk.
VÝBORNÁ FLÉTNIČKA. SAMETOVÝ ZVUK. TO SE NEDÁ S TĚMI STARÝMI PO REVOLUCI SROVNÁVAT.
- Zakoupili jsme pro 4letého syna začátečníka. Zatím velká spokojenost.
Koupila jsem na doporučení ostatních a paní učitelky ze školky, pro vnoučata. Zdá se, že to byla dobrá volba!
Kvalitní hudební nástroj pro pokročilejší hru. Dodán s praktickým obalem. Doporučuji.
Dobrý poměr cena kvalita.
Koupili jsme na doporučení lektorky.
Spokojenost.
jedine,co mi chybi je ten prouzek latky na cisteni fletny.
zatím se jeví jako velmi praktická
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »